(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja huolto- ja asennustehtäviin
Rittal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Rittal Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen monipuolista sähköautomaatioasentajaa konesalien käyttöönotto-, huolto- ja asennustehtäviin liikkuvaan työhön Suomen alueelle.

Työ sopii sähkö- /automaatioalan koulutuksen omaavalle asentajalle tai teknikolle, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta asennus- ja huoltotyöstä. Hakemamme henkilö omaa hyvän ongelman ratkaisukyvyn ja kykenee toimimaan itsenäisesti haasteellisissa tilanteissa. Työ vaatii tekijältä vahvaa sähköalan osaamista ja hyviä mekaanisia käden taitoja. Työ on isolta osin liikkuvaa matkatyötä asiakkaiden luona ympäri Suomea, joten odotamme hakijalta päivystys- ja matkustusvalmiutta lyhyellä varoajalla. Kaikki IT-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen arvostetulle asiakkaalle hyvin monipuoliseen työhön ja luoda erinomainen ura arvostetussa kansainvälissä yrityksessä huolto- ja asennustehtävissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan kannustimineen, sekä hyvän ja joustavan organisaation tuen ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Ari Kumlander, 043 824 4449, ari.kumlander@barona.fi