Sähköautomaatioasentaja elintarviketeollisuuteen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä teollisuuden kunnossapidossa? 

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa elintarviketeollisuuden kunnossapitoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarvetta on yhdelle tai kahdelle uudelle asentajalle.

Työpäiväsi
Toimit työssäsi päivittäin erilaisten teollisuuslaitteiden asennusten parissa varmistaen niiden toiminnan ja tuotannon pyörinnän. Olet osa ammattitaitoista kunnossapitotiimiä. Teet määräaikaishuollot tuotantolaitteille ja -linjastoille. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Töitä on tarjolla täydet 40h viikossa ja halutessasi myös mahdollisuus ylitöihin. Työskentelet kahdessa vuorossa ja vuorosi vaihtuvat viikon välein. Toimipisteesi sijainti riippuu toiveistasi ja on neuvoteltavissa.

Arvostamme

 • Sähköautomaatioalan koulutusta
 • Kokemusta sähköpuolen kunnossapidosta teollisuudesta
 • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
 • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
 • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä ja saat vastuuta kehittyessäsi työssä. Kehittymismahdollisuuksia löytyy myös kokeneemmille asentajille. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä. Saatkin sekä motivoivan palkkion työstäsi että asiakasyrityksemme tarjoamat henkilöstöedut kuten mahdollisuuden työnkiertoon, bonuksen ja työterveyshuollon.

Tätä ennen WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1475872
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Järvenpää, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa