Sähköautomaatioasentaja Algol Technicsille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kokenutta sähköautomaatioasentajaa Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet itsenäisesti laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä, prosessinvarmistusta ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Työsi sisältävät enimmäkseen mekaniikka- ja pneumatiikka-asennuksia, mutta myös sähköosaaminen on tärkeää työssä menestymisen kannalta. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Työn itsenäisestä luonteesta huolimatta työskentelet ihmisten parissa, mutta päätöksenteko on vastuullasi kunnossapidollisissa asioissa. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Technicsin asiakkaan tiloissa Vantaalla, missä työturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa. Sinulla on päivittäinen 8h joustava työaika, jossa voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme, että

 • Sinulla on työhön soveltuva tekninen koulutus (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Nautit ongelmanratkaisusta ja pääsi pysyy kylmänä myös laitteiden seisoessa ja korkeissa tai ahtaissa paikoissa
 • Koet itsenäisen työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
 • Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia
 • Sinulla on osaamista tai vähintään halua oppia mekatroniikasta sekä pneumatiikasta

Tarjoamme

Pitkäaikaisen työsuhteen suoraan Algol Technicsille. Tässä yrityksessä saat kattavat henkilöstöedut, jotka edesauttavat työtäsi, sekä ovat ilonasi myös vapaa-ajalla. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi alan osaajaksi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessin aikana pääset myös tutustumaan tuleviin työtiloihisi sekä vierailemaan Algol Technicsin päämajalla Espoossa.

Jäikö kysyttävää?

Timo Launonen, HR-konsultti
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1461962
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa