(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatioasentaja Algol Technicsille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kokenutta sähköautomaatioasentajaa.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet itsenäisesti laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä, prosessinvarmistusta ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Työn itsenäisestä luonteesta huolimatta työskentelet ihmisten parissa, mutta päätöksenteko on vastuullasi kunnossapidollisissa asioissa. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Techicsin asiakkaan HKScanin tiloissa Vantaalla, missä työturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa. Tarvetta kunnossapidolle on kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta.  Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Arvostamme, että

• Sinulla on sähköalan koulutus ja tuntemusta teollisuuden tuotantoprosessista

• Nautit ongelmanratkaisusta ja pääsi pysyy kylmänä myös laitteiden seisoessa ja korkeissa tai ahtaissa paikoissa

• Koet itsenäisen työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella

• Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia

• Haluat sitoutua luotettavaan työnantajaan, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi

 Lisäksi kaipaamme osaamistasi tai vähintään halua oppia seuraavista:

  • Mekatroniikan ja pneumatiikan tunteminen
  • PLC ja väylätekniikkojen tunteminen
  • Kone- ja sähködokumenttien lukutaito
  • PC:n käyttö (WinCC, MFC, SAP)
  • Ennakkohuoltojen tuntemus
  • Vikakorjauksen ammattitaito
  • Monipuolisen laitekannan tunteminen
  • korkeavarastot
  • kappaletavaroiden käsittelylaitteet
  • laatikoiden käsittely- ja pesulaitteet

Tarjoamme

Työllistyt suoraan Algol Technicsille. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteenhiileen puhaltava työporukka.  Algol Technics tarjoaa lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Saat käyttöösi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyspalvelut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi kunnossapidon osaajaksi. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin kuten vuorovastaavaksi.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuprosessin aikana pääset myös tutustumaan tuleviin työtiloihisi ja vierailemaan Algol Technicsin päämajalla Espoossa.

Jäikö kysyttävää?

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teknikko