Sähköautomaatioasentaja Algol Technics / Vantaa
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Technicsille reipasta sähköautomaatioasentajaa Vantaalle.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä, lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiin ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet kokeneemman sähkökunnossapitoasentajan kanssa laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä, prosessinvarmistusta sekä asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Esimerkiksi kuljettimien kanssa saatat päätyä ahtaisiin paikkoihin ja joskus tarvetta on kiivetä korkealle hoitamaan kunnossapitoa. Työturvallisuus on täten erittäin tärkeässä roolissa. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Techicsin asiakkaan HKScanin tiloissa Vantaalla. Tarvetta kunnossapidolle on kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta.  Käytössä on Teknologiateollisuuden TES ja päivittäinen työaikasi on 8h.

Toivomme, että

 • Olet valmistunut sähkö- ja automaatioalalta
 • Käytät mielelläsi päätäsi ja nautit ongelmanratkaisusta
 • Haluat kehittyä alallasi ja löytää työnantajan, joka tukee sinua tavoitteessasi
 • Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
 • Pysyt rauhallisena myös koneiden seisoessa ja haluat hoitaa homman kunnialla kotiin
 • Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia
 • Tiedostat oman osaamisesi ja kehityskohteesi ja toimit niiden puitteissa oma-aloitteisesti

Tarjoamme

Algol tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon vahvaksi osaajaksi monipuolisissa teollisuuden kunnossapitotöissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteenhiileen puhaltava työporukka. Algolin työntekijöillä on myös henkilöstökerho, joka järjestää erilaisia tapahtumia (mm. pakohuone, lätkämatsi, Midnight Run ym.) ja työntekijänä olet ehdottoman tervetullut mukaan. Algol Technics tarjoaa lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Saat käyttöösi esimerkiksi ePassin sekä työterveyspalvelut. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelun merkeissä.

Hakuprosessi

Olisiko Algol Technics juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1477801
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Vantaa