(Poistunut julkaisusta)

Sähköautomaatio-osaston työnjohtaja, kokoaikainen, Caverion, Vierumäki
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Caverionille sähköautomaatio-osaston työnjohtajaa Vierumäelle kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Caverionin palkkalistoille.

Työnjohtajan tehtävässä toimit 10 hengen asentajatiimin esihenkilönä. Suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Toimit lisäksi tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa.

 Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. 

Pääasialliset työtehtävät
 • 10 hengen asentajatiimin esihenkilönä toimiminen
 • asentajien töiden suunnittelu sekä ohjaus
 • työturvallisuudesta vastaaminen
 • toiminnan kehittäminen
Odotamme sinulta
 • soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (sähkö-/automaatioinsinööri tai –teknikko)
 • kokemusta tehdasympäristössä toimimisesta
 • erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
 • halua kehittää asiakasta parhaiten palvelevia ratkaisuja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • kehittyä alasi ammattilaiseksi haastavassa, vastuullisessa ja mielenkiintoisessa roolissa kunnossapidon toimialalla
 • mielenkiintoiseen työhön osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä
 • olla osa vastuullista yritystoimintaa sekä vahvaa yrityskulttuuria
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.