(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/automaatio-osaaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Porvooseen sähkö/automaatio-osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään tehdasympäristössä ja työaika on 40 h/vko, päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kun pystyy itsenäiseen työhön, on mahdollisuus aamulla joustona tulla töihin 6-8 välillä.
Työtehtäviin kuuluu ilmanvaihtolaitteiden sähköosien kytkeminen ja testaus. Osaamisesta ja tilanteesta riippuen voi päästä tekemään myös muitakin tehtäviä. Vaatimuksena on se, että kuvia täytyy osata lukea.
Odotamme sinulta
Sinulla ei välttämättä tarvitse olla monen vuoden kokemusta, mutta asenne oppia uutta on oltava kohdillaan. Työntekijänä olet täsmällinen ja oma-aloitteinen, korkealla työmoraalilla varustettu henkilö. Teet työsi aina huolellisesti ja pystyt toimimaan itsenäisesti sekä ryhmässä. Perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua jo entuudestaan. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutukseltasi voit olla sähkö-/automaatioasentaja, sähköasentaja tai ICT-asentaja. Vastaava työkokemus katsotaan myös eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla numeroon 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
1-3kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2018 mennessä.