(Poistunut julkaisusta)

Sähköautolatauksen projekti-/myynti-insinööri / DEFA
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

DEFA on norjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1946. Meillä on nyt yli 400 työntekijää kolmella mantereella. Tuotteitamme ja palveluitamme on saatavilla yli 30 maassa eri puolilla maailmaa. DEFA Oy perustettiin vuonna 2014, ja meitä on Suomessa jo 11 alan ammattilaista. Lue lisää: https://www.defa.com/fi/. 

DEFA:lla tavoitteenamme on tehdä ihmisten elämästä helpompaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää. Tarjoamme tuotteita ja palveluita, joilla ladataan, esilämmitetään ja turvataan ajoneuvot, valaistaan kiinteistöt ja tiet, etäohjataan vapaa-ajan asuntoa sekä dokumentoidaan ajomatkoja.

DEFA:lla on 70 vuoden kokemus autoteollisuudesta, ja se on myös sähköautolatauksen markkinajohtaja Pohjoismaissa. DEFA on toimittanut jo yli 80 000 latauspistettä yksittäisistä asuintaloista aina kaupungin kattaviin julkisiin latausjärjestelmiin asti. Tuotteemme ovat laadukkaita, ja käytämme korkealaatuisten eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden latausjärjestelmiä.

Etsimme eMobilityyn

sähköautolatauksen projekti-/myynti-insinööriä

Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme sähkö- ja kiinteistöalan ammattilaista, jolla on palo luoda kuluttajille ja kiinteistön käyttäjille korkealaatuisia sähköautojen latausmahdollisuuksia. 

Tehtäviisi kuuluu tekninen vastuu eMobility-asiakasprojekteistamme Suomessa. Asiakkaitamme ovat mm. julkiset ja yksityiset kiinteistönomistajat, sähkösuunnittelijat, isännöintitoimistot ja autojen jälleenmyyjät. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sekä asiakkaittesi että myyntitiimimme kanssa edistäen ja kehittäen kasvavaa sähköautojen latausliiketoimintaamme.

Työsi myynnillinen osuus sisältää oman tuoteryhmäsi teknisenä asiantuntijana toimiminen projektien määrittelyssä, tarjousten teossa, asiakaspalavereissa ja hinnoittelussa. Pystyt selvittämään hankkeen tekniset vaatimukset ja dokumentoimaan yksityiskohdat. Projektivastaavana viet asennusprojektisi päätökseen määrätietoisesti ja tottuneesti yhteistyössä suunnittelijoiden, logistiikan, myynnin ja asentajien kanssa. Vastaat projektiesi tavoitteiden saavuttamisesta. Kehität toimintatapoja ja kumppanuusverkostoa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Raportoit tuloksistasi Suomen maajohtajalle.

Sinulla on sähkö-/automaatioalan koulutustausta ja muutaman vuoden työkokemus kiinteistöalan teknisistä asiantuntijatehtävistä ratkaisutoimittajan, urakointi-, asennus- tai suunnitteluympäristöistä. Innostut uusista asioista ja tiimityöstä, viihdyt niin kentällä asiakkaiden luona kuin toimistollamme Vantaalla  teknisten yksityiskohtien parissa. Olet itsenäinen projektien läpiviejä, työskentelet tavoitteellisesti ja systemaattisesti ja motivoidut hyvästä asiakaspalautteesta. Kansainvälisessä organisaatiossamme viestit sujuvasti englanniksi. 

DEFA tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ja kansainvälisen konsernin tuen ja laadukkaat tuotteet. Tutustu tarkemmin DEFA:n sähköauton latausratkaisuihin osoitteessa https://www.defa.com/fi/sahkoauton-lataus/.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500773 755.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme Jätä hakemus -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.11.2019.