(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!
 
Etsimme nyt SÄHKÖASIANTUNTIJAA  Helsingin toimistoomme sähkölaitteistojen käytönjohto -yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen.
 
ISS Palvelujen kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.
 
Sähköasiantuntijan tehtävänä on toteuttaa asiakkaan tilaamia sähköasiantuntija- ja sähkölaitteistojen käytönjohtotehtäviä 2C luokan kohteissa. Vastaat kiinteistöjen sähköturvallisuudesta viimeiseen pistorasiaan saakka. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.
 
Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta, rajoittamatonta S1 pätevyyttä ja hyvää sähkötekniikan ratkaisujen asiantuntemusta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös kiinteistöjen ylläpitotoimintojen tuntemusta ja kykyä ohjata kohteissa olevia toimijoita.

Toivomme, että olet asiakaslähtöinen, pidät lupauksesi ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, tekstin tuottaminen ei tuota sinulle ongelmia ja toimit sujuvasti vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Olet tottunut käyttämään sähköisiä kunnossapitojärjestelmiä ja sovelluksia tai haluat oppia uutta. Osaat hyödyntää työssäsi yrityksemme monialaista verkostoa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi myös muille.


Tarjoamme mahdollisuuden oppia mielenkiintoisessa työssä, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi 15.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jarmo Virtanen numerosta 0405185284.