(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä.

Kunnossapitopalvelujen palvelualue vastaa Helsingin yliopiston kiinteistöjen suunnitelmallisesta kunnossapidosta n.15 asiantuntijan voimin. Tiimin asiantuntijat työskentelevät Helsingin ydinkeskustassa.

Haemme

KOKENUTTA SÄHKÖASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sähköasiantuntijan päätehtävänä on yliopiston kiinteistöjen sähkö- ja telejärjestelmien kehittäminen ja kehittämistarpeiden kartoittaminen. Tehtäviin kuuluu myös pitkäjänteinen kiinteistöjen kehittäminen, rakennushankkeiden suunnittelun ohjaus sekä vastuullisiin taloteknisiin hankkeisiin osallistuminen tilaajan edustajana.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotasoista tutkintoa. Eduksi katsomme perehtyneisyyden rakennuttamistehtäviin sekä tele- ja turvatekniikan tuntemuksen.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja kehittämis-orientoitunutta työasennetta. Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, ruotsin ja englanninkielen taito katsotaan eduksi. Odotamme, että omaat hyvät perustaidot tietotekniikasta.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää pe 21.9.2018 klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopalvelujohtaja Mikko Simpanen,
p. 050 315 2511, mikko.simpanen(at)helsinki.fi.