(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija
Sweco PM

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Haemme Länsimetro- hankkeeseen (Espoo)
SÄHKÖASIANTUNTIJAA

Sweco PM etsii sähköasiantuntijaa moniuloitteiseen Länsimetro-hankkeeseen. Olet sähköalan asiantuntija, jolla on kokemusta sähköalan projektinhoito-/valvonta-/asiantuntijatehtävistä. Tulet työllistymään Länsimetron kakkosvaiheeseen Matinkylästä Kivenlahteen.

Tässä roolissa vastaat keskijännite-, varavoimakone-, tasasähkönsyöttöaseman- ja sähkönsyötön valvonta järjestelmä-urakoista. Tulet osaksi eri tekniikka-alan asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jossa vastaat mainittujen urakoiden rakennuttamisesta ja toimit kyseisten tekniikka-alojen asiantuntijana ja valvojana. Huolehdit osaltasi, että urakat valmistuvat asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja on toimiva osa koko hanketta.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ainutlaatuista kokemusta metron rakentamisesta ja ison kohteen rakennuttamisesta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja jämäkkä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulta odotamme:
- Soveltuvaa sähköalan koulutusta (teknikko, insinööri tai DI)
- Keskijännitejakelun teknistä osaamista
- Kokemusta projektissa toimimisessa/valvonta tehtävistä
- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokasta asennetta
- Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- Hyviä MS Office-taitoja

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Naamanka, puh. 040 042 1143, jaakko.naamanka(a)sweco.fi tai Jukka Sohlberg, puh. 050 410 1311, jukka.sohlberg(a)sweco.fi (soittoaika: arkisin klo 16-17).

Hakuaika päättyy 24.5.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.