(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija / -valvoja
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme kokenutta

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

vahvistamaan Talonrakennuspalveluitamme Turun alueella.

Työskentelet itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa sähköasiantuntijana ja -valvojana. Lisäksi työnkuvaan kuuluu erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa (vähintään teknikon tutkinto) sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Arvostamme kokemustasi rakennuttamisen puolelta, erityisesti valvonnasta, mutta taustasi voi olla myös urakointi- tai suunnittelupuolelta.

Tule osaksi mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat ja auttavat työkaverit ympärillä sekä työskentelykulttuuri, jossa uskomme sinunkin viihtyvän.

Tutustu meihin ja lähetä hakemuksesi vaikka heti! Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa aluejohtaja Marjo Jaakkola, puh. 050 302 2480. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, Turku”.