(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASIANTUNTIJA / -VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Toimintamme ollessa hyvässä kasvussa haemme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

talotekniikka- ja energiapalveluihimme pääkaupunkiseudulle.

Sen, missä hankkeessa meillä aloitat, määrittää oma taustasi, työkokemuksesi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työskentelet hankkeiden vaatimusten mukaan joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa sähköasiantuntijana ja -valvojana. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Olet kokenut alan asiantuntija, jolle on kertynyt alan työkokemusta jo vähintään 5-10 vuotta, josta sähkötöiden valvontakokemusta mielellään useampi vuosi.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi! Tule osaksi rentoa ja mutkatonta työyhteisöämme monipuolisten tehtävien pariin. Meillä on hyvä hyrinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen kehittyvällä yritysalueella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikka- ja energiapalveluiden toimialapäällikkö Timo Heiskanen, puh. 050 414 4827. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka samantein ja viimeistään kesälomailujen jälkeen - osoite on hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, PKS”.