(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASIANTUNTIJA / -VALVOJA
HTJ

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme

SÄHKÖASIANTUNTIJAA/-VALVOJAA

Hämeenlinnan aluetoimistoomme.

Nykyisen sähköteknisen asiantuntijamme jäädessä eläkkeelle etsimme hänen tehtäväänsä jatkajaa. Tulet työskentelemään joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankkeissa sähköasiantuntijana ja -valvojana. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua myös osaamisesi mukaan erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä ja hankekehityksissä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan koulutustaustaa sekä osaamista ja kiinnostusta asiantuntijatehtävissä toimimiseen. Olet alan asiantuntija, jolle on kertynyt alan työkokemusta jo vähintään 5-10 vuotta, josta sähkötöiden valvontakokemusta mielellään useampi vuosi.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae jo tänään, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä ja hae kuitenkin viimeistään 15.4.2018. HTJ:llä pääset osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä. Meillä on hyvä pöhinä, osaavat työkaverit ympärillä ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja henkilökohtaisen kehittymisen mahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esko Salonen, puh. 050 358 7795. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@htj.fi. Merkitse viestikenttään ”Sähköasiantuntija, Hämeenlinna”.