(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija / valvoja talotekniikkatiimiin (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:lle vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen sähköasiantuntijaa / valvojaa talotekniikkatiimiin yrityksen kotipaikkakunnalle Tampereelle. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman nopeasti. A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakentamisen suunnittelun insinööritoimistoja. Yritys on jatkuvasti toimintaansa kehittävä hyvämaineinen, luotettava ja arvostettu kumppani, jonka palvelu kattaa monipuolisesti rakentamisen kaaren suunnittelusta valvontaan ympäri Suomen. 
A-Insinööreillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Katso lisää www.ains.fi.

Työssä vastataan osana kymmenen hengen tiimiä itsenäisesti rakennushankkeiden sähköasiantuntija- ja valvontatehtävistä. Ydintehtävänä on huolehtia sähkösuunnitelmien toteutuskelpoisuudesta sekä varmistaa, että tilaajan asettamat toiminnalliset, laadulliset, taloudelliset ja aikataululliset tavoitteet toteutuvat. Tekijä konsultoi, ohjeistaa, ohjaa, tekee linjauksia, dokumentoi osaltaan hankkeen asiakirjat ja jakaa omaa osaamistaan vuorovaikutuksessa tilaajan, työmaan ja suunnittelijoiden kesken. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esim. sähköinsinöörin koulutus tai DI
• kokemusta sähkötöiden työnjohtajan, sähkösuunnittelijan tai sähkövalvojan tehtävistä
• konsultoivaa työotetta, yhteistyökykyisyyttä ja asianmukaisia vuorovaikutustaitoja
• sähköpätevyys 2, RAP- ja FISE-pätevyydet eduksi
• ongelmanratkaisukykyä, loogista ajattelua ja luovuutta
• määrätietoista työotetta, huolellisuutta ja joustavaa asennetta
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä

Tarjoamme sopivalle hakijalle mahdollisuuden päästä käyttämään ja jakamaan osaamistaan onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tässä on myös mahdollisuus tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään monipuolisten hankkeiden vaihtelevissa työympäristöissä. Tarjoamme lisäksi asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä asianmukaisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.