(Poistunut julkaisusta)

Sähköasiantuntija teknisiin due diligence -palveluihin
JLL

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme sähköasiantuntijaa kiinteistöjen due diligence (DD) -selvityksiä tekevään tiimiin. Voit olla jo kokeneempi konkari tai vasta urasi alussa oleva. Aiempi kokemus vastaavista töistä tai valvonta- ja rakennuttamistehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarkempi tehtävänkuva muodostetaan valitun henkilön osaamisalueiden ja kokemuksen perusteella.

DD-palvelut toimivat mm. kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien apuna. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme tietoa mm. kiinteistön nykykunnosta, tulevista korjaustarpeista, järjestelmien ja rakennusosien jäljellä olevasta käyttöiästä, tulevien korjausten kustannuksista sekä ympäristöriskeistä.

Edellytämme reipasta asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan DI tai AMK-insinööri. Lisäksi tarvitset suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä sekä hyvän tiimin, jossa voit kehittyä edelleen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteeseen nina.kujala@eu.jll.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2019 mennessä.