Sähköasiantuntija/ Projektipäällikkö
Saraco D&M Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Helsingin toimipisteeseen sähköasiantuntijaa/projektipäällikköä, jonka tehtäviin kuuluu projektien rakennuttamis- ja valvontatehtävien hoito osana projektipäällikön johtamaa tiimiä tai projektien hoito itsenäisesti projekteista ja omasta kokemuksestasi riippuen. Osallistut myös Saracon talotekniikkaosaston toimintamallin kehittämiseen omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Sinulla tulisi olla soveltuva tekninen koulutus (DI tai ins.amk) ja muutaman vuoden kokemus projektien johtamisesta/rakennuttamisesta ja/tai valvonnasta. Tehtävän hoidon kannalta on eduksi, jos sinulla on RAP-pätevyys tai talotekniikkavalvojan pätevyys, mutta ne eivät ole pakollisia edellytyksiä. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa talotekniikan suunnittelua ja toteutusta sekä ratkaista ongelmia niin, että hanke tuottaa mahdol­li­sim­man paljon arvoa sen tuleville käyttäjille ja omistajille. Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Haluat myös kehittää itseäsi kehittyäksesi vieläkin pätevämmäksi ammattilaiseksi.

Tehtävä on vakituinen ja sopiva aloitusajankohta on alkukesä 2019, mutta myös alkusyksy 2019 on mahdollinen. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263044
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Jukka Posti