Sähköasentajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Etsimme SÄHKÖASENTAJIA Kuopion alueelle asiakkaidemme monipuolisiin työkohteisiin.

Työssä edellytetään sähköalan perustutkintoa. Etsimme erityisesti ammattilaisia itsenäiseen asennustyöhön, mutta huomioimme mielellämme myös vasta hieman työkokemusta kartoittaneet sähköasentajat työskentelemään kokeneemman asentajan parina. Tässä on mahdollisuus kokemattomammalle tekijälle kerryttää ammattitaitoaan.

Etsimältämme työntekijältä löytyy voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit, sekä oma-aloitteisuuden ja hyvän asenteen lisäksi kykyä työskennellä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Sähkötarvikkeiden, kuvien lukemisen ja asennustapojen tuntemus ovat myös eduksi.

Työt alkavat vaihtelevasti projektien startatessa kevään ja kesän 2021 aikana ja kestävät toimeksiannon mukaan päiviä, viikkoja tai jopa koko työmaan ajan. Kerro meille osaamisestasi ja sinulle sopivasta töiden aloitusajankohdasta, jotta voimme keskustella mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442190
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kaavi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus