(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Etsimme Etelä-Suomeen, Varsinais-Suomeen ja Ouluun

Sähköasentajia

vahvistamaan Liikenteen sähköurakointi- ja huoltoryhmiämme.

Tehtäviisi kuuluu liikennevalojen ja katuvalaistuksen huolto- sekä asennustehtävät erikokoisissa projekteissa sekä rakennus- ja huoltourakoissamme. Työ tehdään pääosin tie- ja katualueilla ja sisältää matkustamista eri asennuskohteissamme.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentaja) ja sinulla on kokemusta heikkovirtakytkennöistä sekä liikennevalojen ja katuvalojen asennustöistä. Eduksi katsotaan kokemus muista liikenteen telemaattisista laitteista, IP-verkoista ja S2 sähköpätevyys. Tehtävässä vaaditaan vähintään B-ajokortti, C-kortti ja nostokoriauton käyttö katsotaan eduksi.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, olet reipas ja viet saamasi tehtävät loppuun sovitussa aikataulussa. Sinulla on palveluasenne ja pysty kommunikoimaan asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat oma-aloitteisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 14.2.2021 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com.  Työ alkaa sopimuksen mukaan ja voimme kutsua sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Mikko Kaipainen, mikko.kaipainen@dynniq.com, +358 40 746 0492.