Sähköasentajia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA Rovaniemelle vuoden 2021 alusta alkaviin kohteisiin.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaidemme työkohteissa. Etsimme sekä alan ammattilaisia itsenäisiin ja pidempiaikaisiin projekteihin sekä vasta-alkajia työskentelemään kokeneemman asentajan parina. Työkohteet alkavat vuoden 2021 alusta ja asiakkaamme rekrytoi lisää asentajia koko kevään ajan. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työssään menestyvillä työntekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vuokratyösuhteen päätteeksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimin tuen. Asiakkaallemme on tärkeää mutkaton yhdessä tekemisen meininki. Sähköasentajan työkokemus on eduksesi, mutta työtehtävissä on mahdollisuus sijoittua kokeneemman asentajan pariksi, jolloin kokemattomammalla työntekijällä tarjoutuu hyvä mahdollisuus ammattitaidon kerryttämiseen. Työssä edellytetään sähköalan perustutkintoa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta ja asennetta. Lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti.


Otathan yhteyttä Salla Pyhäjärveen p. 040 703 5730 / salla.pyhajarvi@personalhuset.fi, niin jutellaan kyseisistä työtehtävistä lisää tai jätä tietosi oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394317
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi