(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020
Turvalaite-, sähkö- ja automaatiotöiden kysynnän kasvaessa etsimme Kajaaniin vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä sähkö- ja automaatioasentajaa caveritiimiimme.

Meillä pääset tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin, heidän toimintaansa ja työskentelemään tiiviissä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa! Tarjoamme sinulle koko tiimin tuen ja laaja koulutustarjonta mahdollistaa oman kehittymisesi alalla. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen, ensiluokkaisiin työkaluihin, sekä hyvinvointiin. Käy tutustumassa myös tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Tässä työtehtävässä pääset vastaamaan turvalaite-, sähkö- ja automaatioasennuksista sekä mahdollisesti muista talotekniikkaan liittyvistä tehtävistä koko Kainuun alueella, osaamisesta riippuen laajemmallakin, joten ajokortti on välttämätön.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä omaat jo kokemusta sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Luonteeltasi olet joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Eduksi luemme kokemuksen turvatekniikan asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, opetamme ja koulutamme sinut tehtävään!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 30.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Janne Martiskainen, p. 050 346 8215. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.