(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Haemme asiakayrityksellemme Ouluun

Sähköasentajia

Hakijoilta odotamme:

-          Sähkö- tai automaatioalan perustutkintoa

-          Hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja vastuuntuntoa

-          Kokemusta sähkötöistä. Eirityisesti eduksi katsotaan kokemus ratasähköjen parissa työskentelystä

-          Työturvallisuuskorttia, tieturva 1-korttia sekä rataturvakorttia. Nämä voimme kuitenkin kouluttaa sinulle tarvittaessa

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti hyvinkin pian. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. 

Jos ilmoitus herätti mielenkiintosi, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja:

aleksi.lysander@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.