(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä SÄHKÖASENTAJIA asiakaskohteeseemme Äänekoskelle.

ISS Palveluiden Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Tehtävässä vastaat teollisuusasiakkaamme päivittäisistä sähköasennuksista sekä -huolloista osana huoltotiimiä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 7-17 välille.Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja muutaman vuoden kokemusta sähköistysalalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää yleisimpien huoltokirojen sekä SAP-järjestelmän osaamista. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus puunjalostusteollisuuden parissa ja/tai kiinteistötekniikan osaaminen katsotaan eduksi. Tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää peruskuntoa. Sinulta löytyy myös suoritetut sähkötyöturvallisuuskurssi sekä työturvallisuuskortti. Tarvitset tehtävässä B-ajokortin.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi?


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2020.