(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme eri tasoisia SÄHKÖASENTAJIA Rovaniemelle.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaidemme työkohtesssa. Työkohteita on useita, joten etsimme sekä alan ammattilaisia itsenäisiin ja pidempiaikaisiin projekteihin sekä vasta-alkajia toisen asentajan pariksi. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan joko Rovaniemen alueelta tai reissutyönä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30 ja alkavat heti sopimuksen mukaan.

Sähköasentajan perustutkinto ja alan työkokemus ovat välttämättömät. Lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortti.

Otathan yhteyttä Jennikaan p. 050 409 7304 niin jutellaan paikoistamme lisää tai jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.