Sähköasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme SÄHKÖASENTAJIA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaamme työkohteissa Rovaniemen alueella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30. Työt alkavat kesän ja alkusyksyn aikana sopimuksen mukaan ja kestävät pitkälle syksyyn. Osassa kohteita työt jatkuvat talven yli.

Sähköasentajan perustutkinto on välttämätön ja alan työkokemus eduksesi. Huomioimme sekä aloittelevat työntekijät että kokeneet ammattilaiset. Työtehtävät määräytyvät karttuneen kokemuksen mukaan ja kokemattomammat tekijät toimivat työparin kanssa. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Vuokratyösuhteen kautta on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, työpaikkoja täytetään jo hakuaikana. Voit liittää mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme: 12.7. saakka salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730 ja 12.7. alkaen jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282254
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi