(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaamme työkohteissa eri puolilla Rovaniemen aluetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30. Työt alkavat touko-kesäkuun vaiheessa sopimuksen mukaan ja kestävät kesän yli. Osassa kohteita työt jatkuvat pitkälle syksyyn.

Hakijalta edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja alan työkokemusta. Valittavan henkilön täytyy kyetä tekemään itsenäisiä asennuksia. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.