(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Oletko sähköalan ammattilainen ja pidät tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme lisää ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA asiakkaallemme Kuopion keskustan tuntumaan!

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaamme julkisissa työkohteissa. Työtä tehdään arkipäivisin klo 7-15:30. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat viikoista kuukausiin.

Työssä edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja alan työkokemusta. Valittavan henkilön on kyettävä tekemään itsenäisesti asennuksia. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Me autamme. Voit ottaa yhteyttä: sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 78817711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hyvää työtä.