(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Arvostatko osaavia, sitoutuneita ja hyviä työkavereita? Kollegoita, jotka arvostavat toisiaan ja jakavat tietoa tiimissä? Nesteellä tunnemme toisiamme ja meillä on rehellinen ja avoin ilmapiiri. Meillä on huippu ihmisiä työkavereina ja olemme aina valmiita toivottamaan uuden kollegan osaksi työyhteisöämme.

Parhaillaan etsimme Porvoon jalostamolle

Sähköasentajia

Sähköasentajana pääset työskentelemään monipuolisesti sähkölaitteiden kunnossapito- ja huoltotehtävissä. Tuleva ryhmäsi vastaa jalostamon nimetyn tuotantolinjan sähköjärjestelmien ja -laitteiden käytettävyydestä. Työympäristö on Suomen mittakaavassa vähintäänkin uniikki.

Laitekantamme on laaja ja monipuolinen, joten työpäiväsi ovat harvoin samanlaisia. Jänniteskaala 24V tasasähköjärjestelmistä 10kV sähkömoottoreihin, suurimmat lämmönvaihtimet ovat tehoiltaan 1200kW. Päivittäinen työsi sisältää älyllisesti haastavaa vianetsintää, kuin myös rutiininomaisia sähköasennustehtäviä.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta sähköasennustehtävistä
  • sähköasentajan tutkintoa

Lisäksi monipuolinen ympäristö edellyttää sinulta oppimishalua ja positiivista can do –asennetta. Muutoin pärjäät tehtävässä suomenkielellä tai rallienglannilla.

Omaat poikkeuksellisen jämäkän turvallisuusasenteen ja muutoinkin toimintaasi leimaa huolellisuus sekä hyvät yhteistyötaidot. Sähköpätevyydet katsotaan eduksi, kuten myös aikaisempi kokemus teollisuuden sähköasennuksista tai kunnossapitotehtävistä.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden osallistua tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä saat kehittää omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista. Kiinnitämme erityistä huomiota koulutusmahdollisuuksiin, ura- ja etenemismahdollisuudet riippuvat täysin sinun omista mielenkiinnon kohteista.

Mikäli mielenkiinto heräsi ja haluat kuulla lisää itse työstä, soita tuleville kollegoille:
Jonne Savolainen, 050 458 4521
Olli Suomi, 050 458 2062

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive. Hakuaika päättyy 11.11.2018.

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.