(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Sähköasentajia Ulvilaan

 

UTU-konserni on kehittyvä perheyhtiö. Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Valmistamme ja myymme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. 
Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa ja myyntikonttorit Vantaalla, Tampereella, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Oulussa. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja yhteensä palveluksessamme on 150 henkilöä. Vuosi 2016 oli meille voimakas kehittymisen ja kasvun vuosi ja UTU-konsernin liikevaihto nousi yli 33M€:oon.Haemme asentajia muuntamoiden valmistukseen Ulvilaan. 


Odotamme  työnhakijoilta:

- Perusosaamista sähkötekniikasta

- Perusosaamista mekaanisesta kokoonpanosta

- Kuvienlukutaitoa

- Oma- aloitteisuutta 

Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Työt alkavat marrsakuun puolivälissä ja töitä on tarjolla alustavasti talven yli. Mahdollisesti työ jatkuu pidempään.

 

Palkka: Teknologiateollisuuden TES.Miten haet työpaikkaa:

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Janne Virtanen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
050-314 9770
janne.virtanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi