(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Kajaani

Haemme nyt Suomen suurimpaan sairaalarakentamisen hankkeeseen sähköasentajia. Tehtävä sisältää monipuolisia työtehtäviä uudisrakennuskohteessa. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen ja työpanostasi arvostavaan tiimiin!

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tarvitset työssäsi sähköalan ammattitutkintoa tai useamman vuoden työkokemusta. Sinulla on myös B-ajokortti ja hyvä fyysinen peruskunto. Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, ottaen työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomas Alatalo puh. 040 843 9983. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 24.6.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.