(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Haluatko tehdä sähköasentajan työtä alan ammattilaisten parissa? Tervetuloa Personalhusetille!


Haemme nyt SÄHKÖASENTAJIA asiakkaallemme Rovaniemen alueelle.

Huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaamme työkohteissa eri puolilla Rovaniemen aluetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat viikoista kuukausiin. Pääosa kohteista käynnistyy kesän alussa, mutta osassa kohteita työtä on tarjolla jo kevään aikana. Osassa kohteita työt jatkuvat pitkälle syksyyn.

Sähköasentajan työhön edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja alan työkokemusta. Valittavan henkilön täytyy kyetä tekemään itsenäisiä asennuksia. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Työ on itsenäistä, mutta tiimityötaitoja vaativaa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.