(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
Metso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme, Metso Minerals Oy:lle ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA uusien koneiden sähköistykseen. Työ sisältää koneiden sähköistystä ja toiminnan testaamista.

Toivomme hakijoilta:

- sähköalan koulutusta (esim. ammattikoulun sähkö- ja energia-alan koulutus)
- jonkin verran työkokemusta
- kokemus mekaanisesta asennuksesta ja logiikoista katsotaan eduksi
- omatoimisuutta
- yhteistyökykyä ja oppimiskykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisten koneiden parissa modernissa työympäristössä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian!

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.