(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2018

Haemme nyt reippaita ja omatoimisia SÄHKÖASENTAJIA Nokialle asiakaskohteeseemme Nokian Renkaille.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Sähköasentajana teet ennakkohuolto- ja korjaustyötä. Seuraat sähköjärjestelmien toimintaa sekä suoritat viankorjaustehtäviä. Käytät työssäsi erilaisia huoltokirjoja ja seurantaohjelmia. Osallistut tarvittaessa myös päivystysrinkiin. Työaika on pääsääntöisesti arkisin kello 8-16.  Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Tehtävä edellyttää sähköalan koulutusta ja työkokemusta sähköasennuksista joko teollisuuden tai talotekniikan puolelta. Sinulla on itsenäinen työskentelytapa ja joustavuutta ja hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Perehdytämme sinut hyvin tehtävään sekä meidän että asiakkaamme toimesta. Olet tiimityötaitoinen ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 8.4.2018. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Vesa Koivula puh. +358400556367 ja Tomi Arkiomaa puh. +358504111722.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –