(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia vesivoimayksikköön
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt uusia kavereita vesivoimayksikköömme sähköasennustehtäviin Rovaniemen alueelle. Hae meille töihin!

Sähköasentajat kuuluvat asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten sähkö- ja automaatiolaitteiden ja -järjestelmien asennuksia. Kokemuksen karttuessa sinulta toivotaan myös halua lähteä kasvamaan vesivoimalaitosten käynnissäpidon ammattilaiseksi.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Tarjoamme ammattitaitoisen tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy lukemassa referenssejämme: https://www.caverion.fi/referenssit

Sinulla on sähköalan perustutkinto taskussasi sekä useamman vuoden osaamista ja kokemusta teollisuuden sähköasennuksista. Edellytämme hakijalta myös matkustusvalmiutta. Suurjännitelaitteiden käyttö- sekä muiden teollisuuden kunnossapitotöiden (sähkö-, automaatio-, mekaaniset työt) kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi kokemusta automaatiojärjestelmistä. Joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen työntekijä menestyy tehtävässä varmasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projekti-insinööri Hannu Turunen, p. 050 323 7484.

Hae tehtävää 5.4.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.