(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia vesivoimayksikköön
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko motivoitunut ja innokas työntekijä, joka kaipaa uusia haasteita? Haemme nyt uusia kavereita vesivoimayksikköömme sähköasennustehtäviin Rovaniemen alueelle. Hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Sähköasentajat kuuluvat asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten sähkö- ja automaatiolaitteiden ja -järjestelmien asennuksia. Lisäksi sinulla on kokemuksen karttuessa mahdollisuus lähteä kasvamaan vesivoimalaitosten käynnissäpidon ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen roolin, mutta tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on sähköalan perustutkinto taskussasi sekä useamman vuoden osaamista ja kokemusta teollisuuden sähköasennuksista. Edellytämme hakijalta myös matkustusvalmiutta. Suurjännitelaitteiden käyttö- sekä muiden teollisuuden kunnossapitotöiden (sähkö-, automaatio-, mekaaniset työt) kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi kokemusta automaatiojärjestelmistä. Joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen työntekijä menestyy tehtävässä varmasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projekti-insinööri Hannu Turunen, p. 050 323 7484. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.