(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia (vakituinen), Piikkio Works Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Piikkio Works Oy:lle sähköasentajia.

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä. 

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Haussa on nyt useampi sähköasentaja!

Työtehtävä tulee pitämään sisällään erilaisia sähköasennustehtäviä tuotantoympäristössä (mm. hyttien sähköasennustyöt, kaapelointi, kytkennät, valaistukset yms.). Tarjolla on täydet työtunnit viikoittain ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti (vakituinen työ). Työt alkavat heinäkuun/elokuun aikana sovitusti. 

Työtä tehdään yhdessä päivävuorossa arkisin (klo 7.00-15.30). Ruuhkatilanteissa toivomme joustoa sen suhteen, että välillä saattaa olla myös 2-vuorotyötä.

Uudet työntekijät tullaan perehdyttämään asiakasyrityksemme toimesta työ- ja turvallisuusasioiden kannalta. Tehtävä edellyttää sähköalan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta sähköasennushommista. Luonnollisesti sinulla on tehtävän vaatimat ammattipassit voimassa.

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja omaa kovan motivaation työntekoa kohtaan
  • on tarkka ja huolellinen
  • on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään itsenäisesti
  • omaa hyvät tiimityöskentelytaidot

Asiakasyrityksemme tehtaalle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla, eli oma auto ei ole välttämätön.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.