(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia urakkaryhmään
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Uusien mielenkiintoisten urakoiden myötä jatkamme vahvaa kasvuamme ja kaipaamme työmaillemme lisää mahtavia työcavereita uudiskerrostalojen pariin pääkaupunkiseudulle! Toimenkuvaasi kuuluvat kerrostalojen sähköasennukset itsenäisesti muun urakkaryhmän tahdissa.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, meille työnjälki on tärkeää, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme ja työcavereistamme. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön ja kestät myös painetta. Sinulla on ennestään sähköasentajan ammattitutkinto ja muutaman vuoden työkokemus. Arvostamme kokemusta kerrostalojen parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.