(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia urakkakohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Kiinnostaako sinua isot työmaat ja vaihtelevat urakkakohteet? Etsitkö työtä, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolista osaamistasi? Meillä Caverionilla pääset käyttämään nykyaikaisia työkaluja ja toimimaan turvallisessa työympäristössä. Tiimimme etsii nyt vahvistusta sähköurakointiin, joten lue lisää! 

Tulet työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä yhdessä asentajakollegoiden, työmaan työnjohdon sekä pääurakoitsijan ja muiden urakoitsijoiden edustajien kanssa. Sinulla on jatkuvasti tukenasi asentavan tiimin tuki. Työnantajana Caverion tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. kilpailukykyisen palkan, liikuntaedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen. Meillä on tapana olla tekemisistämme ja yrityksestämme rinta rottingilla ja kaipaamme sinua puhaltamaan samaan hiileen: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset sähköasennustehtävät uudis- sekä saneeraus urakkakohteissamme, kuten sairaaloissa, kouluissa, kauppakeskuksissa ja toimistotaloissa ympäri pääkaupunkiseutua. 

Viihdyt tässä tehtävässä, mikäli olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Aikaisempi työkokemus sähköasentajan tehtävistä ja sähköasentajan koulutus antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.  

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 25.9.2020 jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Jari Perälä p. 040 758 5626. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 040 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.