Sähköasentajia (Turvalaiteasentajia)
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Etsimme sähköasentajia NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan Ouluun, Kokkolaan, Kajaaniin, Ylivieskaan ja Iisalmeen kunnossapitoalueelle 9 ja 11.

Sähköasentajana vastaat turvalaitteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran sähkötekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto sekä eduksi katsotaan turvalaitepätevyys. Voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta.  

Kokemus raitioteiden, rautateiden tai maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi sekä rakentamaan ja kunnossapitämään raideinfraa.  

Lisäksi tehtävä edellyttää Suomen kielen taitoa, hyvää terveydentilaa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse puh. 040 864 7239, petri.nevanpera@nrcgroup.fi tai Resurssipäällikkö Petri Saloranta puh. 040 863 4550, petri.saloranta@nrcgroup.fi.

Täytäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löytyessä.

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 8647239
Sijainti: Oulu, Kokkola, Kajaani, Ylivieska , Iisalmi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot