Sähköasentajia (Turvalaiteasentajia) Pohjois-Suomeen
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Etsimme turvalaiteasentajia sähköisten turvalaitteiden kunnossapitoon NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueille 9 ja 11 Ylivieskaan, Kokkolaan, Iisalmeen, Kajaaniin ja Ouluun. Voit toki asua myös pienemmällä paikkakunnalla näiden alueiden läheisyydessä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten asuinpaikallasi ei ole sinällään merkitystä.

Turvalaiteasentajana vastaat turvalaitteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran sähkötekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Työskentelet pääsääntöisesti kunnossapitoalueilla 9 ja 11, edellytämme valituilta henkilöiltä kuitenkin valmiutta työskennellä myös muilla kunnossapitoalueilla tarpeen mukaan. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto. Voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja, sekä eduksi katsotaan turvalaitepätevyys. Mikäli sinulla ei ole turvalaitepätevyyttä, tulee sinun suorittaa kyseinen pätevyys työsuhteen alkaessa, työnantajan kustantamana. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppii uutta.  

Kokemus raitioteiden, rautateiden tai maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä, sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi.

Lisäksi tehtävä edellyttää Suomen kielen taitoa, hyvää terveydentilaa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.
 

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Antti Huitula puhelimitse 040 864 5639, antti.huitula@nrcgroup.fi tai resurssipäällikkö Michael Avraham 040 862 6162 michael.avraham@nrcgroup.fi

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0408626162
Sijainti: Pohjois-Suomi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot