Sähköasentajia (Turvalaiteasentaja) Ylivieskaan.
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme turvalaiteasentajiksi koulutettavia sähköasentajia NRC Group Finlandin kunnossapidon liiketoimintaan kunnossapitoalueelle 9, Ylivieskaan.

Turvalaiteasentajana vastaat turvalaitteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan kokemuksesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran sähkötekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset matkustamaan Suomen rataverkolla ja työskentelemään rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Odotamme, että sinulla on sähköalan perustutkinto, voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppia uutta.

Arvostamme mikäli sinulla on kokemusta ohjelmoitavista logiikoista sillä tehtävässä työskennellään paljon ohjelmoitavien logiikoiden parissa ja kokemus em. automaatioasentajan tehtävistä luetaan eduksi.

Kokemus raitioteiden, rautateiden tai maanteiden ohjaus- ja turvalaitetöistä sekä sähkörata- ja vahvavirtatöistä katsotaan eduksi. 

Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on aito halu kehittyä sähköalan ammattilaiseksi sekä rakentamaan ja kunnossapitämään raideinfraa.  

Lisäksi tehtävä edellyttää Suomen kielen taitoa, hyvää terveydentilaa, valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Antti Huitula puhelimitse 040 864 5639, antti.huitula@nrcgroup.fi tai resurssipäällikkö Michael Avraham 040 862 6162 michael.avraham@nrcgroup.fi

 

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • hierontaetu
  • Lounasetu

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0408626162
Sijainti: Ylivieska

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot