(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme useampia sähköasentajia Turun alueella.

Tehtävässä pärjää itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja reippaalla asenteella varustettu tekijä, jolla on jonkin verran kokemusta sähköalalta. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tehtävässä edellytetään sähköalan koulutusta sekä voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. EA-kortti katsotaan eduksi.

Tehtäviin kuuluvat monipuoliset sähköasennustyöt erilaisissa työkohteissa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Kyseessä on eri mittaisia määräaikaisuuksia. Työ on vuokratyösuhde ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin sähköalan tehtäviin tai asiakasyrityksen omille kirjoille.  

Tarjoamme tarvittavat työvarusteet työsuhteen ajaksi käyttöösi.
 
Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman nopealla aikataululla. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen p. 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.