(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJIA tiimiimme Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Liiketoiminnan kasvaessa, haemme ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia tiimiimme Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset kiinteistöjen sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset sekä huollot asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Työaika on arkisin klo 7-15.30 välillä. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja vakituisia.

Edellytämme sähköasentajan perustutkintoa ja työkokemusta sähköistysalalta sekä kiinteistöjen vikakorjauksista. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, B- ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme nuhteetonta taustaa ja heille tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä ISS:llä on paljon erilaisia koulutus ja uramahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 osoitteessa www.iss.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

 - ISS on savuton työpaikka