(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia teollisuuskohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunutta sähköalan ammattilainen? Haemme nyt Kokkolaan sähköasentajia teollisuuden sähkösaattoasentajiksi. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtäviisi kuuluu teollisuuden sähkö- ja instrumentointiasennukset sekä erikoisalana sähkösaattoasennukset. Koulutamme sähkösaattoasennukset tehtävään valituille henkilöille, joten toivomme hakijoilta halua oppia ja sitoutua tehtävään. Edellytämme myös matkustusvalmiutta.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähköalan tutkinto, tunnet prosessiteollisuuden instrumentointia ja sinulla on aiempaa työkokemusta näistä tehtävistä. Suoritetut työturva-, sähkö-, tulityö- ja ensiapukortti (EA1) katsotaan eduksesi. Asenne on tärkeää ja persoonaltasi oletkin vuorovaikutustaitoinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Mäkinen, p. 040 843 7892 tai sähköpostitse petri.k.makinen@caverion.com.

Hae tehtävää 3.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.