Sähköasentajia teollisuuden kunnossapitoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2021

Etsimme asiakkaallemme Elcoline:lle sähköasentajia teollisuuden kunnossapitoon Kainuuseen.

Päivittäisessä työssäsi pääset hoitamaan esim. kunnossapitoa, vian etsintää, mittalaitteiden tarkistusta ja muita  asennustehtäviä teollisuuden ympäristössä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköpuolen koulutusta sekä työkokemusta. Kokemus voi olla kertynyt joko teollisuuden kunnossapitotehtävistä tai vastaavasti talotekniikkapuolen sähköasennuksista useamman vuoden ajalta. Työturvallisuus on jokaisen tekijän vastuulla, joten edellytämme turvallisuuskulttuurin hallintaa ja turvallisia työtapoja kaikilta valittavilta tekijöiltä. 

Työ on päivätyötä ma-pe klo 7-15.30 välillä. Toivomme hakijalta kuitenkin mahdollisuutta joustoon työaikojen suhteen, mikäli työtilanne niin vaatii. Työ on itsenäistä ja satunnaisesti liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Palkkaus on sähköliiton huolto- ja kunnossapito TES sopimuksen mukainen, hakijan kokemus sekä palkkatoive huomioiden.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä halutessasi kehittymään ja etenemään urallasi. Mikäli olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

Elcoline on sitoutunut tuottamaan erinomaisia teknisiä urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja haluaa olla toimialallaan maailman ykkönen. Tavoitteet vaativat määrätietoista kasvua ja siirtymistä yrityksenä seuraavaan kokoluokkaan. Elcolinen kohdalla se tarkoittaa 1000 työntekijää ja 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana. Hyppää mukaan Elcolinen kasvutarinaan! 

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436602
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kainuu, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vaala