(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJIA TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITOON
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJIA reissutöihin Kittilään. Työtehtävät koostuvat teollisuuden kunnossapidon sähkö-, automaatio- ja instrumenttiasennuksista.

Työt alkavat arviolta elokuun alussa ja kestävät loppu vuoden.

Asiakasyrityksemme järjestää majoituksen Kittilässä.

Odotamme:
-Aikaisempaa alan työkokemusta ja koulutusta
-Luotettavuutta
-Matkustusvalmiutta

Tarjoamme työntekijälle:
- Luotettavan palkanmaksun
- Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Teemu Hautala
050 444 4481
teemu.hautala@sihti.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.