(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia talotekniikkaan, Tampere ja lähialueet (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme sähköasentajia kesätöihin talotekniikan puolelle.


Työtehtävät tulevat olemaan hyvin monenlaisia pitäen sisällään mm. sähköistyksiä, valaisinasennuksia ja päivityksiä sekä vaihtelevia muita pieniä sähköalan tehtäviä.

Toivomme hakijoilta alalle sopivaa koulutusta ja mielellään ainakin vuoden työkokemusta. Tehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, reipasta asennetta ja halua tehdä töitä vaihtelevassa ympäristössä. Edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Eduksi katsomme EA-kortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.


Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä hetkellä mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.