(Poistunut julkaisusta)

Sähköasentajia talotekniikkaan (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme sähköasentajia kesätöihin talotekniikan puolelle.

Työtehtävät tulevat olemaan hyvin moninaisia pitäen sisällään mm. sähköistyksiä, valaisinasennuksia ja päivityksiä sekä vaihtelevia muita pieniä sähköalan tehtäviä.

Vaikka pääpiirteittäin työ tehdään Pirkanmaan alueella, niin toivomme henkilöltä ajoittaista mahdollisuutta käydä tekemässä asennustehtäviä Pirkanmaan ulkopuolella.

Toivomme hakijoilta alalle sopivaa koulutusta ja mielellään ainakin vuoden työkokemusta.

Tehtävissä tarvitaan itsenäistä työotetta, reipasta asennetta ja halua tehdä töitä vaihtelevassa ympäristössä.
Sähkötyöturvakortti on pakollinen.

Eduksi katsomme: työturvakortin ja EA:n, sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.