(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖASENTAJIA, Säynätsalo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Saurus Oy on osa suomalaista erikoisajoneuvojen valmistukseen keskittynyttä Kiitokori-konsernia, johon kuuluvat myös hydraulisia nostolavalaitteita valmistava Vema Lift Oy Kaarinassa ja bussipohjaisia erikoisajoneuvoja valmistava Kiitokori Oy Kausalassa. Saurus-ajoneuvoja on valmistettu Jyväskylän Säynätsalossa vuodesta 1982. Saurus-tuotemerkki on vakiintunut tunnetuksi osaksi suomalaista pelastusajoneuvovalmistusta ja ajoneuvotoimituksia koti- ja ulkomaille on kertynyt lähes 2000. Saurus Oy työllistää 60 ajoneuvojen valmistuksen ammattilaista sekä laajan alihankkijaverkoston. Lisätietoja osoitteessa www.saurus.fi
 
Meillä Sauruksella on hyvä tekemisen meininki. Tiimihenki on vahva ja kehitämme toimintaamme monella eri saralla. Tulevaisuuden näkymät ovat hyvin myönteiset ja toimintamme kasvaa – myös kansainvälisesti. Oletko sinä uusi Saurus-tiimimme jäsen?
 
Kasvun myötä haemme Saurus Oy:lle Säynätsaloon 
 
SÄHKÖASENTAJIA
 
vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tehtäviisi kuuluvat palo- ja pelastusajoneuvojen sähköasennustyöt kuten sähkö- ja ohjauskeskusten varustelu ja kytkennät, johdotukset ja laiteasennukset.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- vähintään sähkö- tai sähkö-automaatioalan perustutkintoa
- sähkö- ja kytkentäkaavioiden lukutaitoa
- hyviä käden taitoja ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
- ongelmanratkaisukykyä
- kykyä ja halua oppia uutta
 
Tehtävässä on eduksi:
 
- aikaisempi kokemus päällirakennesähköistyksestä valmistavassa ajoneuvoteollisuudessa
- palo- ja pelastusalan tuntemus tai kokemus
- sähköpätevyydet
- C-ajokortti
 
Tarjoamme:
 
- kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen
- nykyaikaisen ja viihtyisän työympäristön ja hyvät työkaverit
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista 
- etuja ja panostusta työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 29.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.