Sähköasentajia Sandvikille
Sandvik Mining and Construction Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2021

Tilauskannan kasvun myötä haemme Sandvikin Tampereen tehtaalle tuotanto-organisaatioon vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin lisää aktiivisia ja ammattitaitoisia asentajia sekä Sandvikin että Baronan kirjoille.

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus.

Tehtäväsi

Työskentelet huippumodernien kaivoslaitteiden sähköisessä osa- ja loppukokoonpanossa nykyaikaisessa tuotantoympäristössä, jossa työturvallisuus on ykkösasia. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja sinulla onkin osaavien kollegoiden apu tukenasi. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Toivomme sinulta

• Osaamista teollisuuden konesähköasennusten ja/tai kokoonpanon parista

• Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

• Vuorotyövalmiutta (2-vuoro ma-pe)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus. Tampereen tehdas sijaitsee Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Katso mitä työntekijämme kertovat työstään: https://youtu.be/hLFWll-bZ7ET

Haethan tehtävää Baronan sivujen kautta mahdollisimman nopeasti ja liitäthän mukaan CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot